ialovenionline
ASP Ialoveni 05.07.22 2 1

Ultima oră// Alertă cu bombă în Ialoveni

5 iulie 2022
1566 vizualizări

Actualizare: Procuratura Generală anunța că investighează seria de denunțuri false privind atentate cu bombă din Chișinău și din republică. Potrivit Procuraturii,denunțurile au fost făcute de pe aceeași adresă electronică. potrivit legii,comunicarea mincinoasă, cu buna știință, despre acte de terorism se pedepsește cu amenda de la 27.500 la 42.500 de lei sau cu închisoare de până la 2 ani.

Centrul Multifuncțional din Ialoveni ar fi minat – o astfel de alertă au primit oamenii legii astăzi, în jurul orei 15:30.

Toți angajații și vizitatorii Centrului Multifuncțional au fost evacuați. De asemenea, spațiul din fața Centrului Multifuncțional a fost îngrădit.

Revenim cu detalii…

De menționat că tot astăzi au fost alerte cu bombă la Parlament, Guvern, Aeroportul Internațional Chișinău, Spitalul Republican dar și mai multe instituții judecătorești. Deocamdată, autorul acestor alerte nu a fost identificat.

ASP Ialoveni 05.07.22 4 1
ASP Ialoveni 05.07.22 1
ASP Ialoveni 05.07.22 3 1

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările