ialovenionline

Guvernare locală

sedinta comisie 29 10 2021

Ultima oră// Vacanța se prelungește pentru elevii din Bardar, Cărbuna, Mileștii Mici și Sociteni

29 octombrie 2021
1798 vizualizări

Comisia teritorială extraordinară de Sănătate Publică a raionului Ialoveni a anunțat localitățile care sunt în pragul de alertă de cod roșu, în cadrul ședinței care a avut loc astăzi la Consiliul raional Ialoveni. Cele cinci localități sunt: Bardar, Cărbuna, Mileștii Mici, Piatra Albă și Sociteni.

Asftel, conform ordinului emis de către Ministerul Educației și Cercetării a Republicii Moldova, vacanța de toamnă a elevilor din instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal se prelungește până pe 7 noiembrie 2021, în localitățile care sunt în pragul de alertă de cod roșu de COVID-19.

Comisia teritorială va actualiza luni, 1 noiembrie 2021, în dependență de situația epidemiologică, lista localităților conform gradului de alertă: roșu, portocaliu, galben sau verde.

VIDEO cu ședința Comisiei teritoriale de Sănătate Publică a raionului Ialoveni:


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările