ialovenionline

Guvernare locală

blocul cu locuinte soc scaled

Ultima „partidă” de locuințe sociale a fost oferită beneficiarilor

15 februarie 2021
1029 vizualizări

Încă 5 locuințe sociale, ultimele din cele 31 de apartamente deținute de Consiliul raional Ialoveni în blocul de pe strada Timișoara 8 din orașul Ialoveni, au fost aprobate pentru a fi repartizate beneficiarilor, care au depus cereri și au fost selectați de Comisia raională consultativă pentru domeniul locuințelor sociale.

Astfel, conform deciziei aprobate de Consiliul raional Ialoveni în ședința din 5 februarie 2021, au fost oferite apartamente sociale, amplasate în blocul A, scara 1, str. Timișoara, nr. 8, orașul Ialoveni, următoarelor persoane și familii:

Persoane cu dizabilități:
Șaufert Veaceslav, orașul Ialoveni
Ababii Rodica, satul Costești

Familii în care cresc cel puțin 3 copii minori:
Iațcu Olesea,orașul Ialoveni

Familii tinere:
Plămădeală Silviu, orașul Ialoveni

Familii în care cel puțin unul dintre membri este angajat al unei instituții bugetare sau activează în sfera serviciilor publice:
Lozovanu Nicolae, orașul Ialoveni

Consiliul raional Ialoveni deține în proprietate 31 de apartamente sociale, cu suprafețe diferite. Apartamentele au fost construite în cadrul unui proiect de parteneriat public-privat, inițiat încă în anul 2014 și în baza unui credit pe care Consiliul raional Ialoveni îl va achita pe parcursul a mai multor ani.

decizie locuinte sociale 05.02.2021

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările