ialovenionline
spalatorie auto

Un agent economic din Ialoveni, care activează 24/24, va achita o taxă mai mare cu 30%

14 decembrie 2021
899 vizualizări

Un agent economic ce și-a început activitatea în orașul Ialoveni, va achita o taxă mai mare cu 30% decât taxa obișnuită, pentru faptul că va activa non-stop. O decizie în acest sens a fost luată de consilierii locali la ultima ședință a consiliului.

Conform proiectului, este vorba despre o spălătorie auto.

De menționat că, conform Deciziei cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a taxelor locale pentru 2021, întreprinderile ce au regim non-stop vor achita o taxă majorată cu 30% față de taxa stabilită. Aceeași prevedere se conține și în proiectul pentru anul 2022, ce urmează a fi aprobat la următoarea ședință a consiliului, programată pentru 17 decembrie. Pentru anul 2021, această taxă, pentru spălătoriile auto constituie 6000 de lei, iar în proiectul pentru 2022 – 10.000 lei (cuantumul taxei încă nu a fost aprobat).


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările