ialovenionline
Screenshot 2023 05 10 11.54.59

Un bărbat a fost stopat de polițiști conducând un automobil fără permis de conducere și în stare de ebrietate

10 mai 2023
500 vizualizări

Un bărbat de 26 ani în stare de ebrietate și fără permis de conducere a fost stopat de polițiștii din Ialoveni, pe o stradă din Răzeni. Polițiștii au observat un automobil  de marca Dacia care se deplasa haotic.

Potrivit Poliției Republicii Moldova, conducătorul auto a fost stopat imediat, iar în timpul discuțiilor de la acesta se simțea miros puternic de alcool.

„Șoferul fiind supus testării cu aparatul Drager s-a constatat o concentrație de 0,52 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Automobilul a fost ridicat și transportat la parcare specială”, notează instituția.

Pe acest caz a fost inițiată o cauza penală în baza art. 264/1 din Codul Penal, pe faptul conducerii mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările