ialovenionline
272036628 291310193029995 5690299747811083635 n 1

Un bărbat de 55 de ani reținut pentru furt în Ruseștii Noi

16 ianuarie 2022
1060 vizualizări

Un bărbat de 55 de ani a profitat de neatenția unei vânzătoarei dintr-un magazin din Ruseștii Noi și a sustras mai multe produse de igienă. Bărbatul este originar din Călărași și nu este la prima abatere.

Din cercetările efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că o persoană necunoscută, a intrat deschis într-un magazin din satul Ruseștii Noi.

În urma mai multor măsuri operative întreprinse de polițiștii din Ialoveni, la scurt timp de la comiterea infracțiunii, a fost identificat făptuitorul.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 55 de ani, din raionul Călărași, care nu este la prima abatere, fiind anunțat in căutare de alte subdiviziuni ale poliției pentru infracțiuni similare.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, fiind audiat de polițiști, acesta și-a recunoscut vinovăția.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art.186 Cod Penal, pentru furt.

Conform legislației în vigoare, persoana vinovată de comiterea infracțiunii, riscă pedeapsă cu închisoarea de până la 2 ani.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările