ialovenionline
img 1

Un bărbat din Cigîrleni și-a bătut ginerele. Victima a fost transportată la spital

22 mai 2023
2757 vizualizări

Un bărbat din Cigîrleni a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost bătut cu ciocanul în cap, de către socrul său, în urma unui conflict între cei doi. Incidentul a avut loc ieri, 21 mai, în localitatea Cigîrleni, din raionul Ialoveni.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Ialoveni, „ S-a stabilit preliminar că un bărbat de 66 ani, la care venise în vizită ginerele său de 45 ani, la un moment dat între cei doi sa iscat  conflict, ca urmare bărbatul de 66 ani  ia aplicat ultimului multiple lovituri cu un ciocan în regiunea capului”, susține ofițera de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco.

Victima a fost transportată la Institutul de medicina urgență din mun. Chișinău pentru acordarea ajutorului medical specializat. 

Persoana suspectă fiind testată cu aparatul Drager, sa constatat o concentrație a alcoolului în aerul expirat de 0,47 mg/l.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în baza art. 27, 145 Cod Penal, pe faptul tentativei de omor, bănuitul fiind reținut pe un termen de 72 ore.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările