ialovenionline
6567090a55589

Un bărbat din Găureni ar fi fost înjunghiat de către consăteanul său

26 aprilie 2024
413 vizualizări

Un bărbat de 52 de ani a fost transportat de urgență la spital după ce ar fi fost înjunghiat de către un consătean de 42 de ani, în urma unui conflict iscat între cei doi. Incidentul a avut loc pe 24 aprilie în satul Găureni, comuna Zîmbreni

„Polițiștii au stabilit preliminar că în seara zilei de 24 aprilie, un bărbat de 52 ani, fiind în ospeție la un consătean de-al său, între acesta și un alt bărbat de 42 ani, după ce au consumat băuturi alcoolice, între cei doi sa iscat un conflict, la care ultimul i-ar fi aplicat bărbatului de 52 ani, o lovitură cu un obiect ascuțit  în regiunea abdomenului. 

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea ajutorului medical specializat”, a spus Mariana Didenco, ofițeră de presă, Inspectoratul de Poliție Ialoveni, pentru IaloveniOnline.md.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută pe un termen de 72 ore.

Pe acest  caz a fost inițiat un proces penal în baza art. 27, 145 Cod Penal, pe faptul tentativei de omor, fiind întreprinse măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările