ialovenionline
img 2563 1

Un bărbat din Horești, anunțat în căutare, a fost reținut în Austria și extrădat

9 iulie 2024
184 vizualizări

Un bărbat de 26 de ani din satul Horești, raionul Ialoveni, anunțat în căutare națională și internațională pentru a fi arestat și extrădat la solicitarea Inspectoratului de Poliție Ialoveni, a fost reținut în Austria și extrădat autorităților din Republica Moldova.

În anul 2019, acesta ar fi pătruns în casa unui consătean și, împreună cu un complice, l-ar fi imobilizat, i-au legat mâinile și picioarele și i-au sustras banii. În urma traumelor primite, victima de 55 de ani a decedat.

Bărbatul a fost recunoscut vinovat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și omor, iar în 2020 a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

Învinuitul a fost anunțat în căutare și de către Judecătoria Ialoveni.

Acesta a fost adus în țară pe cale aeriană și a fost plasat în penitenciar pentru punerea în executare a sentinței de judecată.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările