ialovenionline
foto furt din locuinta durlestiFoto: politiacapitalei.md

Un bărbat din Ialoveni, reținut după ce a furat bunuri din câteva locuințe din orașul Durlești

26 noiembrie 2020
650 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 33 de ani originar din raionul Ialoveni riscă patru ani de pușcărie după ce a pătruns în cel puțin trei locuințe din orașul Durlești și a sustras de acolo bunuri în valoare de 19.640 de lei. Suspectul a fost cercetat anterior pentru asemenea infracțiuni.

Potrivit poliției, bărbatul a deteriorat geamurile și a pătruns în interiorul locuințelor aflate în construcție. Acesta a sustras mai multe instrumente, tehnică de lucru, precum și alte bunuri, valoarea cărora se ridică la 19.640 de lei. 

În urma acțiunilor de investigații, suspectul a fost localizat și escortat la inspectorat, iar în cadrul audierilor și-a recunoscut vina. Bunurile sustrase au fot depistate și ridicate de către polițiști și urmeză a fi întoarse proprietarilor.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările