ialovenionline
dad357031c96cebec00da4b6130b9934

Un bărbat din Ialoveni și unul din Chișinău condamnați la câte 18 ani de închisoare pentru omor

16 aprilie 2024
299 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din raionul Ialoveni și un bărbat în vârstă de 52 de ani, originar din Chișinău au fost recunoscuți vinovați pentru omor și condamnați la 18 ani de închisoare, cu executare în penitenciar de tip închis.


Procurorii din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău anunță despre pronunțarea unei sentințe de condamnare a două persoane acuzate de omor. „Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, un bărbat în vârstă de 52 de ani, originar din Chișinău și un bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din raionul Ialoveni, au fost recunoscuți vinovați pentru omor, comis cu deosebită cruzime, stabilindu-li-se o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 18 ani, cu executare în penitenciar de tip închis”, se arată în comunicatul emis de Procuratură.

În cadrul urmăririi penale, procurorii le-au înaintat învinuirea pe faptul că, în data de 13 aprilie 2023, în jurul orei 21:30, în sectorul Botanica al municipiului Chișinău, într-un apartament unde consumaseră băuturi alcoolice împreună cu un bărbat în vârstă de 51 de ani, au declanșat un conflict cu acesta. În urma conflictului, cei doi i-au aplicat multiple lovituri cu un cuțit în diferite părți ale corpului, cauzându-i victimei hemoragii externe și interne, care au dus la decesul acesteia.

Inculpații nu și-au recunoscut vinovăția în comiterea faptei imputate.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările