ialovenionline
tigariaero ialoveni

Un bărbat din raionul Ialoveni prins cu contrabandă de țigări

1 februarie 2021
954 vizualizări

O geantă plină cu produse de tutungerie, depistată printre bagajele de cală din aeroport, urma să ajungă în Londra. Fiind identificat posesorul genții a fost interogat referitor la acțiunea ilegală. Originar din raionul Ialoveni, bărbatul de 37 de ani a comunicat că țigările erau pentru consum propriu, informează Poliția de Frontieră.

Intenția unui moldovean de a transporta o cantitate neadmisibilă de țigări peste frontiera de stat a fost contracarată după înregistrarea pasagerilor de la cursa Chișinău-Londra. Polițiștii de frontieră care exercitau controlul de securitate împreună cu angajații Serviciului Vamal au identificat printre bagajele de cală, o geantă plină cu pachete cu țigări. 

Documentat este un conațional care deține și cetățenia Marii Britanii. ”Sunt pentru consum personal”, a declarat bărbatul. Acesta și-a continuat călătoria nu înainte de a i se întocmi proces-verbal de audiere și constatare a infracțiunii. 
Incidentul consemnat este în continuare cercetat de către angajații Serviciului Vamal.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările