ialovenionline
IMG 20220209 121900 1 scaled

Un bloc al Liceului Teoretic „Ion Pelivan” din Răzeni va avea acoperiș nou, cu suportul României

12 februarie 2022
633 vizualizări

Acoperișul blocului A-1 al Liceului Teoretic „Ion Pelivan” din comuna Răzeni va fi reparat capital. O dispoziție prin care se aprobă implementarea proiectului a fost semnată de președintele raionului Ialoveni, Mihail Silistraru. Potrivit dispoziției, lucrările vor costa peste 1,6 milioane lei (1.635.360 lei), dintre care Consiliul Raional Ialoveni și Liceul Teoretic „Ion Pelivan” vor contribui cu câte 200 de mii de lei. De asemenea, Consiliul Județean Arad va cofinanța proiectul.

Conform dispoziției, proiectul urmează a fi implementat în perioada februarie – decembrie 2022, iar decizia urmează a fi înaintată pentru examinare și aprobare Consiliului Raional Ialoveni și Consiliului Județean Arad.

Potrivit directoarei liceului, Aliona Baidan, acesta este singurul acoperiș care nu a fost schimbat, fiind încă de la construcția școlii.: „Este ultima bucată, ultima porțiune care nu a fost schimbată. Iar acum vrem să îl reparăm și pe acela. Anterior, în cadrul proiectului a fost reparat acoperișul deasupra sălii de sport, iar acum a rămas acoperișul plat, care la fel, necesită a fi reconstruit”.

De menționat că restul acoperișului școlii a fost reparat în 2020.

De asemenea, menționăm că raionul Ialoveni și județul Arad au semnat, la 14 noiembrie 2018, un Acord de Înfrățire și Cooperare.

disp 12 g 62027ec2c2ae2 page 0001

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările