ialovenionline
seiszare bmw

Un cetățean a fost amendat după ce a insultat online o locuitoare din Ialoveni

1 iulie 2021
1253 vizualizări

O locuitoare din Ialoveni, care a sesizat anterior pe grupul „Ialoveni-orașul soarelui” și pe IaloveniOnline despre o parcare neregulamentară periculoasă a fost insultată printr-un mesaj primit pe Facebook de la un șofer, care a fost amendat de poliție după respectiva sesizare.

Screenshot 2021 06 28 15 45 mesaj primit Cristina

Însă mesajul a fost făcut public și poliția s-a sesizat și persoana insultată a mers și a scris o plângere la sectorul de poliție din Ialoveni.

Screen 2021 06 28 15 49 comentariu postare cristina

Polițiștii din Ialoveni au amendat din nou persoana, de data aceasta pentru injurie.

În nota informativă recepționată de IaloveniOnline, se anunță că:
„Angajații Inspectoratului de Poliție Ialoveni s-au autosesizat în baza postării plasate în grupul ,,Ialoveni-orașul soarelui” din 28.06.2021, unde un bărbat a injuriat o doamnă. În urma măsurilor întreprinse, la scurt timp persoana a fost identificată și sancționată în conformitate cu prevederile art. 69 alin. (2) Cod Contravențional”.            

Iar în articolul 69. Injuria, alineat 2 scrie următoarele:
(2) Injuria adusă în mass-media
se sancţionează cu amendă de la 50 la 100 de unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 60 de ore.

Mai jos vedeți sesizarea publică făcută de locuitoarea din Ialoveni despre parcarea neregulamentară la zebră. Sesizare în baza căreia poliția s-a autosesizat și a amendat șoferul BMW-ului respectiv

seiszare bmw

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările