ialovenionline

Guvernare locală

consilier PSRM Leonid Oncean scaledCosilierul PSRM, Leonid Oncean la una din ședințele Consiliului orășenesc Ialoveni

Un consilier PSRM solicită o rezervare gratuită a 2 locuri în Cimitirul cel nou

28 mai 2021
1279 vizualizări

Un consilier PSRM, Leonid Oncean, a solicitat rezervarea gratuită a două locuri în Cimitirul cel nou din orașul Ialoveni. Locurile solicitate sunt amplasate în sectorul 4, rândul 5, sector amplasat în fața bisericii și pe care anterior Consiliul orășenesc Ialoveni a pus moratoriu la rezervare locuri de înmormântare.

Leonid Oncean a fost unul din consilierii care, în anul 2018, când a fost aprobat noul Plan URBANISTIC, a promovat intens interesele companiei care construiește blocurile pe terenurile de lângă Parcul „Sfatul Țării”.

Proiectul de decizie îl vedeți aici:

scutire de plata cimitir

Decizia de aprobare sau respingere a solicitării consilierului PSRM, va fi luată la ședința Consiliului orășenesc Ialoveni de vineri, 28 mai, care începe la ora 14:00, la Casa raională de cultură.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările