ialovenionline
gte45y6

Un costeștean a fugit încătușat din mașina de poliție, după ce acesta a îmbrâncit polițiștii și a lovit în automobilul de serviciu

3 iulie 2023
4184 vizualizări

Un costeștean de 26 de ani a fugit încătușat din mașina de poliție, dar a fost reținut la scurt timp, de către oamenii legii, după ce acesta a îmbrâncit polițiștii și a lovit în automobilul de serviciu. Incidentul a avut loc pe data de 29 iunie, în localitatea Costești.

Inspectoratul de Poliție Ialoveni a înregistrat o informație precum că, polițiștii aflați în timpul misiunii de serviciu, în localitatea Costești ar fi fost îmbrânciți de către o persoană agresivă și care ar fi lovit în automobilul de serviciu.

„Suspectul a fost imobilizat fiindu-i aplicate mijloacele speciale (cătușele) și fiind urcat în alt automobil de serviciu pentru a fi condus  la Inspectoratul de Poliție Ialoveni. Acesta ar fi fugit de la fața  locului. La scurt timp, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni l-a depistat și reținut pe tânăr, fiind condus la inspectorat pentru a stabili toate circumstanțele”, ne-a spus Mariana Bețivu, ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție.  

 Pe cazul dat  a  fost  pornită cauză penală în baza art. 349, alin.1 Cod Penal, iar bărbatul fost reținut pe 72 ore.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările