ialovenionline
gte45y6

Un costeștean a sărit la bătaie la un echipaj de poliție, după ce automobilul condus de soția acestuia a fost somată să tragă pe dreapta

4 iunie 2023
3574 vizualizări

Un bărbat de 42 de ani din Costești, pasager al unui Mercedes, a fost reținut de polițiștii din Ialoveni, după ce a sărit cu picioarele la bătaie la un echipaj de poliție. Bărbatul era în stare de ebrietate și a manifestat un comportament agresiv, în timp ce soția acestuia era interogată, pe motiv că automobilul se deplasa haotic pe traseu. Incidentul a avut loc vineri, 2 iunie, pe o stradă din localitatea Costești.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Ialoveni, ,,În seara zilei de 2 iunie curent, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu a doi angajați a IP Ialoveni, pentru verificări de rigoare a fost stopat un automobil se marca ,,,Mercedes” condus de o femeie de 42 ani, ce se deplasa pe o stradă din localitatea Costești.

În timpul documentării, pasagerul acesteia, un bărbat de 42 ani, vizibil în stare de ebrietate alcoolică, din motive necunoscute a adresat cuvinte injurioase către angajații poliției, fiindu-i solicitat de a se liniști acesta a acționat cu lovituri asupra unui angajat al poliției.

Bărbatul a fost imediat imobilizat, iar urmare a testării cu aparatul Drager, sa constatat o concentrație a alcoolului în aerul expirat de 1,16 mg/l”, menționează ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție, Mariana Didenco.

Cazul este înregistrat și documentat sub aspectul ultragierii colaboratorului poliției.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările