ialovenionline
FB IMG 1623515394680

Un grup de consilieri și membri ai PSRM din raionul Ialoveni declară că părăsesc Partidul Socialiștilor

12 iunie 2021
862 vizualizări

Declarația comună, sub care se regăsesc semnăturile unor membri și consilieri locali, a fost publicată pe contul de Facebook al consilierului din satul Văsieni, membru PSRM, Dicusara Vasile.

Pe lângă alte acuzații în adresa conducerii centrale a PSRM legate de alianțele cu Voronin și anterior cu Șor, semnatarii declarației de părăsire a PSRM mai scriu : „La acest moment PSRM a devenit un partid antisocial, oportunist cu o conducere cleptomană.
Ne-am dedica partidului dea lungul anilor, fără scopuri ascunse și intenții meschine. Am luptat contra regimului oligarhic, pentru ce mulți din noi au fost hărțuiți.
Prin urmare Declaram ca părăsim PSRM căci acest partid nu ne mai reprezinta și nu mai avem încredere în cei care al conduc.

Declarația are indicată data de 9 iunie, dar a fost publicată azi, 12 iunie 2021.

Screenshot 20210612 192948 Facebook
Screenshot 20210612 192851 Facebook 1


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările