ialovenionline
elevi owlypia 2022

Un grup de eleve ale liceului „Petre Ștefănucă” au ocupat locuri premiante la concursul internațional desfășurat în limba engleză – OWLYPIA

1 septembrie 2022
2074 vizualizări

Owlypia – The Intellectuals’ Challenge este o competiție globală pentru elevii de diferite categorii de vârste. Platforma globală le oferă copiilor posibilitatea de a gândi, a scrie, a conversa și a comunica în limba engleză.

Anul acesta, elevele liceului din Ialoveni au participat la concursul intelectual a doua oară, în format online. După anunțarea rezultatelor, fetele s-au situat pe locuri echivalente cu medalii de argint și de bronz, la probe individuale și de grup.

Mariana Roșca, profesoară de limbă engleză și coordonatoarea participării la concurs, le-a felicitat pe fete cu ocazia rezultatelor obținute și le-a dorit succes în continuare: „Sincere felicitări elevelor care au participat la concursul internațional Global Owlypia UK, la limba engleză! Rezultate frumoase, ne bucurăm! Mulțumesc mult părinților pentru susținere, elevilor că au muncit din greu și profesorilor care au contribuit la dezvoltarea lor! Le urez succese mari în continuare, sănătate și numai bine!”. Mariana Roșca ne-a mai comunicat că, după participarea la două ediții ale concursului, la Ialoveni va fi creat un Club Owlypia, liceul va avea statut de școală Owlypia, iar ea va avea rolul de Ambasadoare Owlypia.

Ediția 2022 a concursului Owlypia – The Intellectuals’ Challenge, format online, s-a desfășurat în prioada 13-15 august. Owlypia este o competiție internațională pentru elevi OWLINS (9-11 ani), OWLETS (12-14 ani) și OWLYS (15-18 ani). Owlypia își propune să inspire curiozitatea intelectuală în fiecare minte tânără și are o temă centrală în fiecare an.

Owlypia a fost fondată în 2017 de Perceptum Education, o întreprindere socială certificată cu sediul în Londra, Marea Britanie.

owlypia ialoveni 10
owlypia ialoveni 1
owlypia ialoveni 2
owlypia ialoveni 3
owlypia ialoveni 4
owlypia ialoveni 5
owlypia ialoveni 6
owlypia ialoveni 7
owlypia ialoveni 8
owlypia ialoveni 9
lt petre stefanuca owlypia

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările