ialovenionline

Un mini-teren de fotbal a fost inaugurat în sectorul Huțuleuca din Ialoveni

28 octombrie 2020
237 vizualizări

Cu ocazia hramului orașului Ialoveni, 27 octombrie 2020, în sectorul Huțuleuca a fost dat în exploatare un mini-teren de fotbal, anunță Primăria Ialoveni.

Noul mini-teren de fotbal a fost dat în exploatare în cadrul programului Federației Moldovenești de Fotbal “Toţi împreună”.

El face parte din Complexul Sportiv din sectorul Huțuleuca, acolo urmează să fie construite și terenuri pentru volei, baschet, tenis, după cum scrie Primăria Ialoveni pe pagina sa Facebook.

Pe lângă Administrația publică locală Ialoveni și FMF, la construcția stadionului au fost implicați considerabil locuitorii din acest sector care au făcut muncă de voluntariat în ultimele luni.

Mini-terenul de fotbal este unul cele peste 450 de mini-terenuri de fotbal cu suprafață artificială, date în exploatare în țara noastră începând cu anul 2005.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

85 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările