ialovenionline
Screenshot 2021 10 25T174223.656

Un minor a fost bătut în fața unui magazin din orașul Ialoveni. Agresorii au fost identificați

25 octombrie 2021
1298 vizualizări

Un minor în vârstă de 16 ani a fost agresat fizic în seara zilei de 23 octombrie, în fața unui magazin din orașul Ialoveni. Cazul a fost făcut public de sora victimei, care spune că adolescentul făcea sport în scuarul din fața magazinului când a fost luat la pumni.

Sora victimei a postat și imagini de pe camerele de supraveghere, în care se vede momentul în care minorul este lovit și doborât la pământ, în fața mai multor tineri, martori la incident. De asemenea, ea declară că în timpul altercației minorului i-a fost rupt de la gât un lănțișor cu cruce, care a fost dăruit de părinți și roagă să fie returnat.

De menționat, că din toți cei prezenți, doar o angajată a magazinului a intervenit pentru a calma spiritele.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, oamenii legii au fost sesizați la ora 21:37.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, un tânăr de 16 ani locuitor al orașului Ialoveni a fost agresat fizic de către două persoane în fața unui magazin situat pe strada Alexandru cel Bun din orașul Ialoveni, în urma cărui fapt acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe cazul dat de către polițiști au fost întreprinse mai multe acțiuni, agresorii au fost identificați.

Cauzele izbucnirii conflictului se stabilesc, fiind efectuate toate acțiunile necesare, iar persoanele ce se fac vinovate urmează a fi atrase la răspundere conform legislației în vigoare”, ne-a spus Mariana Didenco, ofițerul de presă al IP Ialoveni.

agresori ialoveni 2021

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările