ialovenionline
img 7760

Un minor din Gimnaziul Malcoci a fost bătut și electrocutat în curtea școlii

6 septembrie 2023
6034 vizualizări

Un băiat de 15 ani din Gimnaziul Malcoci a fost bătut și electrocutat în curtea școlii de către un alt băiat în vârstă de 14 ani, care ar fi fiul directoarei. Incidentul a avut loc pe 4 septembrie, iar cazul a fost sesizat la Poliție de către mama victimei.

„Ieri, în jurul orei 13:00, poliția din Ialoveni a fost sesizată de către o femeie precum că fiul său minor ar fi fost agresat fizic în localitatea Malcoci.

Oamenii legii au stabilit că în după-amiaza zilei de 4 septembrie curent, din motive nestabilite la moment, între doi elevi de 14 și respectiv 15 ani, ar fi izbucnit un conflict pe teritoriul gimnaziului din localitate. Preliminar, minorul de 14 ani i-ar fi aplicat o lovitură în regiunea feței, dar și l-ar fi atacat cu un electroșoc pe minorul de 15 ani”, spune Mariana Didenco, ofițeră de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni.

Copilul de 15 ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Cazul este înregistrat și este cercetat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Primarul localității Malcoci, Serghei Puiu, a declarat pentru Ialovenionline că cunoaște despre acest caz și a confirmat că cel ce a aplicat loviturile ar fi chiar fiul directoarei Gimnaziului.

Am contactat directoarea gimnaziului, însă aceasta nu ne-a răspuns la apeluri. Directoarea adjunctă a Gimnaziului din Malcoci, Irina Goraș, spune că la telefon nu ne poate oferi detalii. „Nu ofer detalii la telefon, tot ce am putut oferi am transmis Direcției de Învățământ, acolo puteți întreba”, a precizat Irina Goraș.

Șeful Direcției Generale Educație Ialoveni, Ion Scutaru, spune că ieri s-a adresat mama tânărului, iar astăzi colegii au mers în teritoriu. „Eu mă întorc acum dintr-o deplasare din altă localitate a raionului și nu cunosc multe detalii. Ieri a venit mama tânărului agresat și ne-a comunicat, iar astăzi colegii au mers în teritoriu pentru a afla detaliile. Probabil mâine o să vă pot comunica mai multe”, a precizat Șeful Direcției Generale Educație din Ialoveni.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările