ialovenionline
WhatsApp Image 2018 08 23 at 10.48.46 e1535012193943 0foto: IGSU

Un minor s-a înecat în iazul din sectorul Albeni al orașului Ialoveni

12 iulie 2022
1068 vizualizări

Un minor în vârstă de 17 ani s-a înecat într-un bazin acvatic din orașul Ialoveni, în seara zilei de 11 iulie 2022. Este vorba despre iazul numit „Pitomnic” din sectorul Albeni.

Salvatorii anunță că apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:19. Potrivit primelor informații băiatul a intrat în apă să se scalde și nu a mai ieșit.

La fața locului pentru efectuarea căutărilor subacvatice au intervenit două echipe de salvatori, care în scurt timp au recuperat cadavrul minorului. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

În acest context, angajații IGSU îndemnă repetat populația să nu opteze pentru scăldatul în locuri neautorizate sau în iazuri și lacuri care nu sunt dotate cu stații de salvare. Mai mult, pentru prevenirea tragediilor este indicată supravegherea strictă a minorilor în preajma bazinelor acvatice și a spațiilor de agrement.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările