ialovenionline
chicu catan molestiEx-premierul Ion Chicu alături primarul Mihai Catan, în cadrul unei vizite la Molești

Un primar din raionul Ialoveni – în echipa noului partid al ex-premierului Ion Chicu

14 aprilie 2021
1103 vizualizări

În „celebra” postare a ex-premierului, Ion Chicu, publicată pe Facebook după miezul nopții de 31 martie în care anunța că lansează un nou partid, am găsit și o persoană publică din raionul Ialoveni, unica de altfel. Este Mihai Catan, primar de Molești.

Recent i-am solicitat primarului de Molești să comenteze implicarea în noul proiect politic lansat de Ion Chicu. Mihai Catan a declarat că până când face parte doar din grupul de inițiativă și de organizare a noului partid și încă nu a luat o decizie finală dacă se va mai implica mai amplu sau va candida pe listele partidului lui Ion Chicu la funcția de deputat în cazul unor alegeri parlamentare anticipate.

De asemenea, Mihai Catan a afirmat că nu se mai regăsea în echipa Partidului Democrat și a părăsit această formațiune  politică.

Ani la rând, Mihai Catan a fost fruntaș și membru activ al Partidului Democrat din raionul Ialoveni. A canidat permanent la funcția de primar de pe listele acestui partid, a făcut parte și din conducerea organizației locale PD din raionul Ialoveni și a promovat intens ideile PD.

catana partidul lui Chicu

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

90 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările