ialovenionline

Guvernare locală

pistol armasu vizita din 2019Gheorghe Pistol, primar de Buftea, Ilfov în timpul unei vizite în Ialoveni în martie 2019 / FOTO: ialoveni.md

Un primar din România va primi Titlul de „Cetățean de onoare al orașului Ialoveni”

20 iulie 2021
893 vizualizări

La propunerea primarului orașului Ialoveni, Sergiu Armașu,„În semn de înaltă gratitudine, respect și apreciere aduse dlui Gheorghe PISTOL, primar al orașului Buftea, Județul Ilfov, România, remarcabilă personalitate …. Se conferă Titlul de „Cetățean de onoare al orașului Ialoveni” dlui Gheorghe PISTOL.

Decizia de conferire a titlului de Cetățean de onoarea a orașului Ialoveni” aprobată cu voturile PRO a 17 consilieri orășenești și 4 abțineri, la ședința din 28 mai 2021.

De asemenea, tot la această ședință  a fost aprobată și alocarea a 5 mii de lei în calitate de „primă unică cetățeanului de onoare, dl. Gheorghe Pistol, primar al or. Buftea, județul Ilfov, România”.

Orașul Ialoveni este înfrățit cu orașul Buftea din județul Ilfov. Acordul de Cooperare a fost semnat încă la 1 decembrie 2017, de Ziua Națională a României, când o delegație în frunte  primarul orașului Ialoveni a participat la un eveniment inedit: semnarea Acordurilor de Cooperare cu localități din județul ILFOV, înfrățit cu raionul Ialoveni.

Ialoveniu deja a beneficiat, încă în anul 2019, de un cadou de la Primăria Buftea – un trenuleț pentru copii. Cadou oferit Ialoveniului după o vizită făcută la 27 martie 2019 de o delegaţie de la Primăria Buftea, condusă de primarul Gheorghe Pistol în Ialoveni.

„Am simţit permanent căldura celor din Ialoveni şi aprecierea că suntem un partener serios şi de încredere. Şi am constatat cât de benefice sunt astfel de întâlniri, unii dintre consilierii locali din Buftea fiind cadre didactice şi stabilind astfel, mai uşor, colaborări viitoare cu profesorii moldoveni, pentru proiecte culturale sau legate de păstrarea valorilor şi tradiţiilor româneşti”,
afirmă despre Ialoveni, primarul Gheorghe Pistol, într-un articol de pe hwww.primariabuftea.ro

Cetatean de Onoare al orasului ialoveni page 001

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările