ialovenionline
cedWFoto simbol: Shutterstock.com

Un șofer a fost agresat de către un pasager de ocazie în apropiere de localitatea Sociteni

5 februarie 2022
618 vizualizări

Un bărbat de 35 de ani a fost agresat cu un cuțit, deposedat de bani și de verighetă de către o persoană necunoscută care a fost preluată din orașul Hîncești spre Chișinău. Ulterior pasagerul i-ar fi aplicat mai multe lovituri șoferului, după care s-a îndreptat într-o direcție necunoscută. Incidentul s-a produs vineri seara, în apropierea localității Sociteni.

Poliția din Ialoveni a fost sesizată de către o femeie, precum că soțul său a fost agresat fizic de către o persoană necunoscută. 

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un bărbat de 35 ani care se deplasa pe traseul Chișinău- Hîncești, pe direcția spre Chișinău, cu automobilul de model ,,Volkswagen Passat”, a preluat o persoană necunoscută din orașul Hîncești pentru a se deplasa în mun. Chișinău. Ajunși în apropierea localității Sociteni, pasagerul a amenințat șoferul cu un cuțit, deposedând-ul de portmoneu în care avea 200 lei românești și o verighetă, ulterior aplicându-i multiple lovituri, după care a coborât din automobil și a dispărut într-o direcție necunoscută.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art. 188 pe faptul tâlhăriei, la moment fiind întreprinse toate acțiunile de urmărire penală în vederea stabilirii persoanei bănuite și tragerea la răspundere conform legii în vigoare.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările