ialovenionline
62410761 460153988146052 6572223745920860160 n 1

Un șofer a fost prins la volan în stare de ebrietate narcotică, în aproprierea satului Răzeni

9 februarie 2022
711 vizualizări

Inspectorii de patrulare au indentificat  astăzi, 9 februarie, un șofer în stare de ebrietate narcotică la volanul unui automobil, în aproprierea satului Răzeni. Conducătorul auto a fost somat să oprească vehiculul în cadrul unui control de rutină.

Potrivit poliției, șoferul este un locuitor al municipiului Chișinău și se afla la volanul unui automobil de tip Volkswagen, proprietarul căruia este un prieten de-al său.  În mașină se mai afla un pasager.

Conducătorul auto nu avea asupra sa permisul de conducere. Acesta a fost înlăturat de la volanul mașinii și escortat la expertiza narcologică. În urma testări, șoferul s-a dovedit a fi sub influența substanțelor narcotice.

 Șoferul este cercetat conform art.264 prim, Codul Penal al Republicii Moldova iar automobilul a fost transportat la parcarea specială.
Sursă foto: poliția.md


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările