ialovenionline
viber image 2023 06 16 13 35 12 505 1

Un tânăr din Chișinău s-a înecat într-un lac din Mileștii Mici

26 iunie 2023
1807 vizualizări

Un tânăr de 23 de ani, originar din Chișinău s-a înecat într-un lac din Mileștii Mici. Tragedia a avut loc, ieri 25 iunie, în jurul orei 4:00. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Ialoveni: „La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un tânăr de 23 ani, originar din municipiul Chișinău ar fi intrat cu barca în lac, deocamdată din cauze nestabilite, barca s-ar fi răsturnat, iar ca urmare tânărul s-a înecat. 

Corpul neînsuflețit fiind examinat de către medicul legist, nu au stabilite careva semne de moarte violentă decât cele specifice înecului, fiind îndreptat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte a survenirii decesului”, susține ofițera de presă aInspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco. 

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează oamenii să fie prudenți, în special atunci când aleg să-și petreacă timpul în preajma bazinelor acvatice.

Totodată, în vederea evitării tragediilor, specialiștii îndeamnă oamenii să nu consume băuturi alcoolice înainte de a intra în apă. Mai mult, angajații IGSU îndeamnă cetățenii să meargă la scăldat doar în locuri autorizate și amenajate corespunzător.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările