ialovenionline
350096396 908606720202679 2707793150278050136 n

Un tânăr din Ialoveni a murit, după ce a atins un cablu electric cu remorca

27 mai 2023
2797 vizualizări

Un tânăr de 30 de ani, a decedat în urma electrocutării, după ce a încercat să ridice remorca camionului în care se afla, atingând un cablu electric. Tragedia s-a produs ieri,  în jurul orei 7:00, în orașul Ialoveni.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Ialoveni, „La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că un tânăr de 30 ani, aflat la volanul unui camion, în timp ce ridica remorca, a atins un cablu electric de tensiune înaltă, iar ca urmare tânărul electrocutat, a decedat la fața locului. 

Fiind examinat de către medicul legist, pe corpul victimei nu au fost depistate careva semne de moarte violentă, decât cele specifice electrocutării”, susține ofițera de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco.

Cazul este înregistrat și documentat de către polițiști, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările