ialovenionline
img 0526 1

Un tânăr din orașul Ialoveni a fost reținut, după ce a jefuit o bătrână în plină stradă

6 martie 2024
445 vizualizări

Oamenii legii au reținut un bărbat de 31 de ani din orașul Ialoveni , după ce ar fi jefuit, în plină stradă, o femeie de 72 de ani.

La 29 februarie curent, polițiștii au fost alertați de victimă. Femeia a comunicat că, deplasându-se pe o stradă din Ialoveni, o persoană necunoscută, cu gluga pe cap, i-a smuls geanta de pe umăr, după care s-a făcut nevăzută. În geantă aceasta avea mai multe bunuri (telefon mobil, portmoneu, card bancar, bani, acte), în sumă totală de 7000 de lei.

În urma măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală, bănuitul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore, iar pentru fapta comisă riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările