ialovenionline
img 9485 1

ACTUALIZARE: Un tânăr a fost găsit fără suflare în extravilanul satului Bardar

7 decembrie 2023
2208 vizualizări

ACTUALIZARE (10 decembrie, ora 19:50). La 4 zile de la dispariția tânărului, în jurul orei 12:00, în extravilanul satului Bardar a fost depistat un tânăr cu vârsta de 19-20 de ani, fără suflare. Oamenii legii susține că semnalmentele trupului neînsuflețit coincid cu ale băiatului din Ialoveni, declarat dispărut.

Corpul neînsuflețit a fost îndreptat pentru efectuarea expertizei medico-legale și stabilirea cauzei exacte a decesului. Totodată sunt întreprinse măsuri în vederea recunoașterii tânărului de către rude și stabilirea cu exactitate a identității acestuia.

Știre inițială: Poliția din Ialoveni solicită suportul cetățenilor pentru stabilirea locului aflării unui tânăr de 19 ani, locuitor al orașului Ialoveni, care la 6 decembrie, în jurul orei 14:00, a părăsit domiciliul, comunicând familiei că pleacă în mun. Chișinău, iar până la moment nu a revenit.

Semnalmente: înălțimea 1,85 m și ochi căprui.

Tânărul era îmbrăcat în blugi, geacă, căciulă neagră și încălțat în adidași negri.

Cei care dețin informații despre locul aflării acestuia sunt rugați să anunțe Poliția la numerele de telefon: 068244443 sau 112.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările