ialovenionline
Screenshot 2023 07 18 at 14.54.59

Un tânăr din satul Ulmu este dispărut de mai bine de o săptămână

19 iulie 2023
1875 vizualizări

UPDATE: Tânărul a fost găsit fără suflare, în pădurea din Ulmu.

Ilie Roșca este numele unui tânăr de 19 ani din satul Ulmu căutat de polițiștii din Ialoveni. Tânărul a plecat de la domiciliu la data de 11 iulie și până la moment nu se cunoaște locul aflării acestuia. Persoanele care cunosc informații despre locul aflării acestui tânăr, sunt rugați să sune la numerele de telefon 0268 2 22 02, 068 244 443 sau 112.

Semnalmente: înălțimea 1,82 m, păr șaten. Era îmbrăcat într-un tricou negru, șorți de culoare portocalie cu negru, adidași negri. (Poza de mai sus)

img 6494

Anunțul de dare în căutare a fost publicat astăzi de Poliția Republicii Moldova. Șeful Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Alexandru Boubătrân, spune că oamenii legii au întreprins până acum toate măsurile posibile pentru a-l găsi: au fost audiate toate persoanele cu care a fost în contact înainte de a dispare fără urmă, a fost căutat în întreaga localitate și prin împrejurimi, însă fără succes.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările