ialovenionline
434769435 1186314986024788 2124769175547700465 n

Un Târg al locurilor de muncă va fi organizat în orașul Ialoveni

16 aprilie 2024
358 vizualizări

Direcția Ocuparea Forței de Muncă Ialoveni în parteneriat cu HEKS/EPER Moldova organizează Târgul locurilor de muncă și meșteșugărit la Ialoveni, care va avea loc la data de 19 aprilie 2024 între orele 10:00 – 14:00, la Casa de Cultură „Andrei Ungureanu” din Ialoveni.

La Târgul locurilor de muncă vor participa cel puțin 17 companii și instituții în căutare de angajați, cu sau fără experiență profesională. Printre participanți se numără instituții de stat precum Inspectoratul de Poliție Ialoveni, Consiliul Raional Ialoveni, fabrica de vinuri Mileștii Mici, Agenția de Dezvoltare Centru, Agenția Teritorială de Asistență Socială Centru sau Inspectoratul General de Carabinieri. De asemenea, în căutare de angajați vor fi angajatori locali precum Ialoveni Gaz, Sandriliona, Eco-Răzeni, Fabrica de confecții Temelia, dar și agenți economici precum Sew Perspective SRL, Andias Group SRL, Grand Recurs SRL, Avon și altele.

În același timp, vor fi organizate târguri de meșteșugărit unde vor fi expuse spre vânzare produse artizanale create de băștinași, dar și de refugiați în Republica Moldova.

În cadrul evenimentului vor fi organizate sesiuni de dialog cu antreprenori locali privind Crearea unei afaceri în Republica Moldova, organizate de echipa HEKS/EPER Moldova.

Agenții economici și meșteșugarii care doresc să participe la târg se pot înregistra AICI, până mâine, 17 aprilie.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările