ialovenionline

Un târg al micilor producători va fi organizat în Ialoveni

8 iunie 2021
473 vizualizări

Primăria Ialoveni anunță că în oraș urmează a fi organizat încă un târg al producătorilor locali. Târgul va avea loc în acest weekend, pe 12-13 iunie.

Târgul este organizat de Cămara Moldovei-Chișinău în parteneriat cu Primăria Ialoveni. Producătorii locali își vor expune produsele în Piața Unirii din orașul Ialoveni.

„La târg vor fi aproximativ 30 de participanți din 13 raioane ale Republicii Moldova, inclusiv din raionul Ialoveni. Din raionul Ialoveni vom avea cel mai tânăr antreprenor – Livia Titica, membru al Cămara Moldovei – Chișinău, care va aduce fructe uscate, nuci, măcieș, prune în ciocolată. La târg vom mai avea pomușoare, cașcavaluri, carne de prepeliță, miere de albine și produse din miere, lumânări decorative din ceară naturală, dulciuri, ceai din ierburi naturale, lenjerie de pat – produs autohton, și multe alte produse locale. Așteptăm toată lumea la târg, pentru a susține producătorii autohtoni”, a declarat pentru IaloveniOnline viceprimara orașului Ialoveni, Lucia Mîra.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

84 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările