ialovenionline
Screenshot 2021 04 22T162646.852

Un Top al personalităților din raionul Ialoveni va fi organizat și în acest an

26 aprilie 2021
524 vizualizări

Anual, în raionul Ialoveni este organizat un Top al personalităților care au obținut rezultate remarcabile anul precedent. O dispoziție în acest sens a fost semnată pe 20 aprilie de președintele raionului, Mihail Silistraru, conform căreia se instituie comisia care va evalua performanțele participanților și care va desemna învingătorii din acest an.

Comisia va identifica persoanele și va aproba lista celor nominalizați, va aduce la cunoștință condițiile concursului, va stabili criteriile de evaluare a concurenților, va stabili bugetul concursului, va decide cine sunt învingătorii și va stabili când va avea loc festivitatea de premiere a concurenților.

Concursul se află la cea de-a 9-a ediție.

Captura

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările