ialovenionline
img 0744 1

Urmărire pe străzile din Chișinău și Ialoveni. Un șofer a pus pe jar 5 echipaje ale Poliției

27 martie 2024
818 vizualizări

Locuitorii orașului Chișinău și Ialoveni au fost martorii unei urmăriri ca în filme a unui șofer aflat la volanul unui Renault Kadjar. Urmărirea a început pe strada A. Mateevici din Chișinău și a continuat prin Ialoveni. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini video, iar oamenii legii au venit de curând cu detalii.

Potrivit Poliției, șoferul conducea neuniform, motiv pentru care a fost somat să stopeze. Bărbatul, însă, a accelerat și a creat nenumărate situații de accident, efectuând manevre periculoase.

Pentru stoparea acestuia au fost implicate 5 echipaje de poliție.

După jumătate de oră de urmărire, bărbatul a fost reținut. Acesta are 43 de ani și este originar din Bubuieci.

Bărbatul se eschiva de organele de drept, după ce a fost condamnat pe teritoriul Republicii Moldova la 15 ani de închisoare pentru escrocherie și fals în acte.

Acesta a fost condamnat și pe teritoriul României pentru contrabandă.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările