ialovenionline
Piata Unirii Ialoveni 8.01.2024

Vacanța se prelungește cu o zi pentru copiii din raionul Ialoveni

8 ianuarie 2024
634 vizualizări

Comisia pentru Situații Excepționale Ialoveni, întrunită în ședință astăzi, 8 ianuarie, a luat decizia de a sista procesul educațional în cadrul instituțiilor de învățământ preșcolar și școlar din raionul Ialoveni, pentru data de 9 ianuarie, în contextul avertizărilor meteorologice de de Cod galben de schimbare bruscă a vremii.

„Astfel, în legătură cu trecerea ciclonului sudic și pătrunderea masei de aer polar pe teritoriul țării noastre, în intervalul 8-10 ianuarie se prevăd condiții complicate ale vremii, iar Comisia pentru Situații Excepționale Ialoveni a luat decizia de a prelungi cu încă o zi vacanța elevilor, până la data de 9 ianuarie, inclusiv, din cauza ninsorilor abundente, care au dus la blocarea traseelor și imposibilitatea de a fi practicabile”, se spune într-un comunicat al Consiliului Raional Ialoveni.

Conform deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale Ialoveni elevii vor recupera ulterior orele.

De menționat că decizii asemănătoare de sistare a procesului educațional pentru ziua de mâine au fost luate și de către Comisiile pentru Situații Excepționale din Chișinău, Criuleni, Dubăsari, Bălți, Rîșcani etc.

416371422 1126233285366292 5204774880896039083 n

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările