ialovenionline
Alegeri locale 2023 Varatic

Văratic: Doar doi candidați la funcția de primar. Vezi cine sunt consilierii propuși

8 octombrie 2023
427 vizualizări

În cursa electorală pentru obținerea unui mandat de primar în localitatea Văratic au fost înregistrate două persoane. Este vorba de Chirman Iurie de la Partidul Dezvoltării şi Consolidării Moldovei și Bîrca Cozma- Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. 

Chirman Iurie este actualul primar al satului Văratic și candidează pentru al treilea mandat. În 2015 și în 2019 el a fost ales pe lista Partidului Democrat din Moldova.

Bîrca Cozma are 60 de ani și activează în funcție de achiziționar într-un SRL.

Aceste două partide au propus și o listă de consilieri. Partidul Dezvoltării şi Consolidării Moldovei a înaintat 9 candidați, dintre care 4 femei și 4 bărbați, iar Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a înaintat tot 9 consilieri dintre care 5 bărbați și 4 femei.

Varatic PDCM consilieri 2023

Varatic PSRM consilieri 2023

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările