ialovenionline
Foto simbolFoto simbol

Văsieni: O polițistă a lovit cu mașina sa un biciclist

9 iunie 2024
440 vizualizări

Un accident violent s-a produs în localitatea Vasieni, pe 7 iunie, în jurul orei 17:30. O angajată a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, aflată în concediu de îngrijire a copilului a lovit cu mașina un minor de 12 ani, care mergea pe bicicletă. Minorul a fost transportat la Centrul Mamei și a Copilului pentru îngrijiri medicale.

„La fața locului, polițiștii au stabilit ca un autoturism de model Honda, condus de o femeie de 37 ani în timp ce se deplasa regulamentar pe o stradă din localitate, s-a tamponat frontal cu o bicicletă la ghidonul căruia se afla un minor de 12 ani din aceeași localitate. 

Urmare a impactului, copilul a fost transportat la spital pentru acordarea ajutorului medical specializat.

Șoferița fiind testată alcoolscopic cu aparatul Drager, s-a constatat rezultat negativ la prezenta alcoolului în aerul expirat. 

Precizăm ca femeia este angajată a Inspectoratului de poliție Ialoveni, din anul 2019 fiind în concediu de îngrijire a copilului”, precizează ofițera de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco.

Pe  acest caz este inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările