ialovenionline
66c91326b8578cf0087ecd969a459b3d

Văsieni: Un minor de 16 ani aflat la volanul unui automobil a fost oprit de polițiști

15 septembrie 2023
590 vizualizări

Un minor de 16 ani a fost oprit în timp ce conducea un automobil de marca Honda, de către polițiștii ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier.  Tânărul avea un alt minor pe bancheta din spate, iar mașina ar fi fost încredințată de bunelul acestuia. Incidentul a avut loc ieri, în localitatea Văsieni. 

„După ce a fost stopat s-a stabilit că la volanul Hondei se afla un băiat de 16 ani, iar pe bancheta din spate, în calitate de pasager îl avea pe fratele său de numai 4 ani, fără scăunel special și, respectiv, fără centura cuplată”, notează Poliția Republicii Moldova.

 Poliția Republicii Moldova atenționează că „iresponsabilitatea unor adulți poate duce la tragedii! Aveți grijă de copiii voștri!”


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările