ialovenionline
273792160 4937683659652131 1899573744544317939 n 1

Vestiarul Liceului Teoretic „Olimp” din Costești a fost renovat la inițiativa unui grup de elevi

12 februarie 2022
678 vizualizări

Un grup de inițiativă format din elevi, părinți, învățători, absolvenți și alți donatori au renovat vestiarul Liceului Teoretic „Olimp” din Costești. Lucrările de reparație au durat mai bine de o lună iar costurile au ajuns la aproximativ 200 de mii de lei.

Inițiativa a pornit din partea elevilor care și-au dorit condiții mai bune atunci când merg la educația fizică și la secțiile sportive. Directoarea adjunctă pentru educație a liceului Eugenia Boredeianu susține că elevii au scris două proiecte, unul pentru procurarea lavoarelor și altul pentru procurarea teracotei din vestiar iar administrația a identificat resurse pentrua sprijini inițiativa tinerilor și de a finaliza lucrările.

„Este îmbucurător că tinerii au inițiativă și se implică. Noi ne străduim de fiecare dată să încurajăm tinerii și să-i susținem în realizarea ideilor lor. Așa și acum am identificat resusrse și parteri pentru a-i ajuta să-și atingă scopul. Modul sănătos de viață și sportul este printre obiectivele liceului de aceea am aplelat și la comitetul de părinți, absolveți, donatori pentru a reuși să facem lucruri frumoase în liceu, de care se vor bucura și alte generații”, susține directoarea adjunctă pentru educație a Liceului Teoretic „Olimp”.

În Liceul Teoretic Olimp sunt înmatriculați aproximativ 500 de elevi.

vestiar
Blocul sanitar din vestiarul Liceului Teoretic Olimp, Costești

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările