ialovenionline
furt auto ialoveni 2022 1

VIDEO// Automobil furat din fața unui magazin din Ialoveni, recuperat la scurt timp de poliție

10 aprilie 2022
1013 vizualizări

În după amiaza zilei de ieri, 9 aprilie 2022, polițiștii din Ialoveni au fost sesizați de un bărbat precum ca i-a fost furat automobilul de marca “Renault Megane” din fața unui magazin din orașul Ialoveni, unde a fost lăsat cu motorul pornit pentru câteva minute. 

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost localizat la scurt timp în apropierea localității Pojăreni. Între timp individul a comis și un accident rutier, avariind automobilul furat.

Astfel, șoferul reținut s-a dovedit a fi un tânăr de 21 ani, originar din orașul Cahul, suspectat de consumul substanțelor psihotrope și fără a deține permis de conducere.  Pentru fapta comisă, acesta este cercetat penal, fiind reținut pe un termen de 72 ore. 

În contextul celor întâmplate în orașul Ialoveni, poliția îndeamnă cetățenii:

  • Nu lăsați automobilele nesupravegheate, în special în locuri publice cu motorul pornit sau cu cheile în interiorul unității de transport.
  • Asigurați-vă că automobilul este încuiat înainte de a pleca din preajma acestuia, pentru a preveni un eventual furt.
  • Parcați doar în locuri permise.
  • În caz de necesitate, apelați serviciul 112.
furt auto ialoveni 2022 2

Sursa foto, video: Inspectoratul de Poliție Ialoveni


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările