ialovenionline

Guvernare locală

lot livada cadastruConform informațiilor de pe e-cadastru.md, lotul, cu suprafața de aproape 7 ari, este amplasat în sectorul LIVADA, pe strada Brăila, aproape de intersecția cu Alexandru Ioan Cuza.

VIDEO// Bunul imobil, pentru lotul gratuit de casă dedicat viceprimarului, a fost delimitat la 26 februarie 2021

8 iulie 2021
576 vizualizări

Cu doar câteva luni înainte de intenția de ai acorda un lot de casă gratuit viceprimarului, Primăria Ialoveni și Consiliul orășenesc „creau un bun imobil cu dedicație.”

Terenul pentru construcții, cu suprafața de  0,0695 ha din intravilanul localității, cu nr. cadastral 55012041024, aflat pe strada Brăila din sectorul Livada a fost delimitat prin Decizia nr. 01/29/06 Cu privire la delimitarea terenului, aprobată cu voturile a 15 consilieri, 3  s-au abținut de la vot, la ședința Consiliului orășenesc din 26 februarie 2021.

VIDEO cu examinarea și avizarea la ședința Comisiei funciare din 24 februarie, a proiectului de decizie cu privire la delimitarea terenului cu numărul cadastral 55012041024, aflat pe strada Brăila din sectorul Livada.

decizii delimitare terenuri 26 feb 2021 page 006

Este un teren cu același număr cadastral ca și terenul din proiectul cu nr. 27 din 28 mai 2021.

Proiectul pentru acordarea gratuită a unui loc de casă viceprimarului:

„Pentru îndeplinirea conștiincioasă şi eficientă a obligaţiilor de muncă în perioada 2015-2021, salariatului Radu Chilaru, viceprimar al orașului Ialoveni, i se satisface prioritar cererea de îmbunătățire a condițiilor de trai și i se acordă teren cu destinația pentru construcții, cu nr. cadastral 55012041024, pentru îmbunătățirea condițiilor de trai.

Proiect de decizie care a fost retras de pe ordinea de zi, după ce intențiile Primăriei Ialoveni de a-și stimula angajatul au fost făcute cunoscute opiniei publice din Ialoveni.

Lot de casa pu viceprimar Livada

„Această activitate a fost realizată cu suportul financiar al Uniunii Europene și Fundației Konrad Adenauer în cadrul programului de grant „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.”


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările