ialovenionline
droguri costesti molesti 2022Foto: politia.md

VIDEO// Cinci persoane din Costești și Molești reținute pentru trafic de droguri

12 octombrie 2022
3694 vizualizări

Polițiștii din Ialoveni au descins, ieri, 11 octombrie 2022, cu percheziții la șapte domicilii din localitățile Costești și Molești, în contextul documentării mai multor persoane specializate în circulația ilegală a drogurilor.

În timpul perchezițiilor, oamenii legii au ridicat mai multe pachete cu masă vegetală uscată, cântare electronice, telefoane mobile, mijloace financiare, arme și muniții deținute ilegal.

Suspecții, cinci bărbați, cu vârstele cuprinse între 38 și 62 ani, au fost reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare de la 7 la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Acțiunile au fost desfășurate de polițiștii din Ialoveni de comun cu specialistul chinolog din cadrul Direcției Chinologice, sub conducerea procuraturii din Ialoveni.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările