ialovenionline

Guvernare locală

Leonid Oncean 20210530 111130

Video// Consilierul PSRM a renunțat la solicitarea locurilor gratuite în cimitir

30 mai 2021
780 vizualizări

Înainte de începerea ședinței Consiliului orășenesc Ialoveni din 28 mai 2021, în procesul de aprobare a ordinei de zi, consilierul PSRM, Leonid Oncean, s-a ridicat și a solicitat: „Excludeți cererea mea la proiectul 2/36. Rog să scoateți de pe ordinea de zi” . Acesta nu și-a motivat în vreun fel renunțarea la proiect.

Solicitarea de excluderea de pe ordinea de zi a proiectului „Cu privire la scutirea de plată pentru rezervarea lotului în cimitirul cel nou din or. Ialoveni” a fost votată de toți consilierii prezenți la ședință.

Secvența video cu solicitarea lui Leonid Oncen de retragere a cererii

Proiectul de decizie retras avea următorul conținut:

scutire de plata cimitir

„Această activitate a fost realizată cu suportul financiar al Uniunii Europene și Fundației Konrad Adenauer în cadrul programului de grant „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.”


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările