ialovenionline
da i la vot

VIDEO// Dă-i la VOT! Pasha Parfeni și Comedy Zebra Show organizează mai multe concerte în localitățile din raionul Ialoveni

1 iulie 2021
793 vizualizări

Interpretul Pasha Parfeni și trupa de umor Comedy Zebra Show organizează mai multe concerte în raionul Ialoveni pentru a spori prezența cetățenilor la alegerile anticipate parlamentare din 11 iulie 2021.

Astăzi, 1 iulie 2021, cu începere de la ora 19.00 artiștii vor performa la Casa de cultură din orașul Ialoveni, pe 3 iulie, ora 18:00 la Casa de Cultură din Costești, iar pe 4 iulie, ora 18:00 la Casa de Cultură din Răzeni.

Intrarea la concerte este liberă.

#DaiLaVot, este o campanie organizată de Asociația „Lăutar”, cu susținerea PNUD Moldova, cu scopul de a informa și motiva alegătorii să voteze responsabil la alegerile parlamentare anticipate.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările