ialovenionline
da ma mama dupa iura

VIDEO// „Dă-mă mamă după Iura”, peste un milion de vizualizări pe Youtube într-o săptămână

1 mai 2024
550 vizualizări

Piesa „Dă-mă mamă după Iura”, cântată de artiștii moldoveni Magnat & Feoctist împreună cu Ansamblul Folcloric „Frunza Nucului”, a fost lansată pe 22 aprilie 2024 și a acumulat deja peste 1.200.000 vizualizări pe Youtube.

Videoclipul a fost regizat de Dumitru Chiulaflî, Sergiu Vetrilă a contribuit la textul și muzica refrenului, iar Radu Duminica – producția muzicală.

Ansamblul Folcloric „Frunza Nucului” din satul Inești, raionul Telenești, este format din talentați artiști: Dica Zinaida, Sofronescu Maia, Ungureanu Maria, Druta Elena, Cojocari Maria, Botnari Ludmila, Șarova Maria, Sareu Eugenia, Sărbu Natalia, Druta Ana, Mereuta Feodora și Șoltoian Valentina.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările