ialovenionline
donatori sor

VIDEO// Donatorii de fațadă ai partidelor conectate la politicianul fugar Ilan Șor

10 iunie 2024
170 vizualizări

Sunt printre sponsorii electorali ai două partide, ambele conectate la politicianul fugar, Ilan Șor, însă spun că nu au făcut vreodată binefaceri electorale. Alții, deși confirmă că au făcut donații, nu pot explica sursa banilor sau se încurcă în declarații. Echipa proiectului media Cu Sens a identificat zeci de persoane, numele cărora le-a găsit în rapoartele financiare, depuse la Comisia Electorală Centrală de partidele înscrise în cursa electorală pentru alegerile locale din 5 noiembrie 2023. Despre cine este, mai exact, vorba, cum se apără liderii partidelor cu donatori de fațadă și ce au de spus la acest subiect autoritățile electorale? Aflați în investigație.

Sursa: cusens.md


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările