ialovenionline
emisiunea everest pedagogic 1

VIDEO// Emisiune dedicată educației în raionul Ialoveni

5 octombrie 2021
653 vizualizări

De Ziua Mondială e Educației, Direcția Generală Educație din cadrul Consiliului raional Ialoveni, a difuzat, prima ediție a emisiunii „Everest pedagogic”.

Scopul emsiunii este să promoveze oamenii de valoare și reușitele din domeniul educației din raionul Ialoveni, dar și să pună în discuție provocările și problemele din domeniu.

În ediția de lansare, au participat Mihail Silistraru, președintele raionului Ialoveni, Galina Tonu, vicepreședinta raionului, responsabilă de domeniul educației și Ion Scutaru, șeful Direcției Generală Educație.

“După aproape doi ani de experiență de predare la distanță, când digitalizarea nu mai e doar o modă, ci și o necesitate, consider oportun lansarea acestui podcast, în care ne propunem să valorificăm potențialul cadrelor didactice, managerilor școlari, elevilor și părinților, astfel încât educația să fie scoasă și înafara sălilor de clasă.”, afirmă Ion Scutaru.

Emisiunea va apărea de două ori pe lună, pe canalul de Youtube al Direcției Generale Educație Ialoveni, fiind distribuită pe rețelele sociale.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările