ialovenionline
aleea de castani scaled

Video// Locuitorii orașului Ialoveni solicită Primăriei Ialoveni reabilitarea aleii de castani de pe strada centrală din Ialoveni

31 iulie 2021
457 vizualizări

Aleea de castani, care este și o carte de vizită a orașului Ialoveni, degradează pe an ce trece. Unii castani se usucă și sunt tăiați. Toate încercările de până acum de a planta copaci în „golurile” din alee nu s-au soldat cu succes. Trotuarul de pe strada centrală devine tot mai lipsit de umbră și plin de praf.

Solicităm elaborarea unui plan detaliat de plantare a copacilor pe lângă trotuarul central și implicarea și consultarea cetățenilor în această activitate.

Copacii odată plantați trebuie zilnic supravegheați și îngrijiți pentru a nu se repeta experiențele din trecut. Când, după  plantare, puieții fie erau furați, fie se uscau în scurt timp.

Periodic unii agenți economici mai plantează câte un copăcel, doi, dar și unii din aceștia sunt rupți.

Noi, locuitorii orașului Ialoveni, dorim să ne implicăm și să contribuim la reabilitarea aleii de castani de pe strada centrală din Ialoveni.

Orașul Ialoveni trebuie să fie unul verde!

Petiția o puteți semna aici: https://www.petitieonline.com/locuitorii_oraului_ialoveni_solicit_primriei_ialoveni_reabilitarea_aleii_de_castani_de_pe_strada_central_din_ialoveni


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările